www.BileteAvion1.ro
Oferte speciale BILETE AVION..Detalii
NICRO TRAVEL este AGENTIE DE TURISM ONLINE
Telefon/Fax:
021.312.70.58
021.212.78.24
J40/13210/92
RO2593516
Program de lucru:
09.00-17.00
Sfaturi calatorie
Contract turist
HARTI BULGARIA
Harta Nisipurile de Aur
Harta Albena
NICRO TRAVEL
Bilete avion 2009
bilete avion ieftine

 

Parcare aeroportul Otopeni

Dispecerat parcare
Parcare Sosiri Internationale, parter
Telefon: 201 3374, 204 1106

Tarif: 2 RON/30 minute
Pentru parcarile publice aferente Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti, unitatea de timp taxabila (intervalul minim taxabil) este de 30 de minute.

Contravaloarea serviciului de parcare se calculeaza automat in functie de numarul de unitati utilizate, cu precizarea ca orice unitate inceputa se considera unitate intreaga. Aceasta informatie este afisata la toate cabinele de incasare aferente parcarilor.


Reguli de utilizare

Pentru evitarea unor situatii neplacute, va rugam sa acordati atentie semnificatiei indicatoarelor instalate in perimetrul aeroportului, tuturor informatiilor afisate, precum si indicatiilor agentilor de paza si ordine.


Nu ezitati sa apelati, in caz de nevoie, la asistenta dispecerilor parcare, prin accesarea interfonului instalat la oricare dintre barierele de acces!


Nu intrati in parcare fara jetonul eliberat la deschiderea barierei!

In cazul in care nu vi s-a eliberat jeton, anuntati imediat dispecerul parcare!

Pastrati jetonul pentru efectuarea platii: numai cu jetonul achitat puteti parasi parcarea!

Tarifele de parcare si penalitatile aplicabile în situatia nerespectarii instructiunilor de mai jos sunt afisate la casele de plata si în incinta parcarilor. Cuantumul acestora este aprobat prin Hotarâri ale Consiliului de Administratie al AIHCB si nu poate fi supus negocierii.

La intrarea în parcare, ridicati jetonul din eliberatorul panoului, situat pe partea stânga, înaintea barierei.

În cazul în care nu vi s-a eliberat jetonul de acces, va rugam sa solicitati asistenta tehnica prin intermediul interfonului, amplasat pe panoul eliberatorului de jetoane.

Respectati distanta dintre autoturisme (în conformitate cu indicatoarele amplasate în zona barierelor), astfel încât sa evitati accesul în parcare fara a fi ridicat jetonul!

Iesirea din parcare se face pe baza jetonului!

Clientii care nu restituie jetonul sunt pasibili de plata penalitatilor.

Jetoanele neridicate de la eliberator, precum si cele eliberate fara acces auto, sunt invalidate pe loc si vor fi retinute la casa.

Pe întreaga durata a vizitei la Aeroportul Henri Coanda, conducatorul auto are obligatia de a pastra asupra sa jetonul de parcare fara a-l deteriora.

Atentie! Suprataxa pentru:
- utilizarea abuziva a locurilor marcate rezervate autovehiculelor persoanelor cu mobilitate redusa: 20 RON;
- parcarea autovehiculelor in afara zonelor marcate: 20 RON;
- pierderea, deteriorarea sau neprezentarea tichetului de parcare: 500 RON.

PARCARE PUBLICA SOSIRI INTERNATIONALE SI CURSE INTERNE

Pentru efectuarea platii aveti la dispozitie doua case amplasate la ultimul nivel al parcarii si o casa la parter (Dispecerat Parcare).
Fata de intervalul achitat beneficiati in plus de 15 min. gratuite pentru deplasarea la autovehicul si parasirea parcarii.
Pentru iesirea din parcare aveti la dispozitie doua bariere la ultimul nivel si doua bariere la parter.

Deschiderea barierelor de iesire se face automat, dupa introducerea in cititorul barierelor a jetonului achitat.

PARCARE PUBLICA PLECARI INTERNATIONALE


Prezentati jetonul la casa de plata amplasata pe fluxul de iesire din parcare.

Achitarea parcarii se face de la bordul autovehiculului.

Pentru deschiderea barierei de iesire, introduceti jetonul în fereastra panoului situat pe partea stânga înaintea barierei.

Parasirea parcarii în situatia neprezentarii la plata a jetonului eliberat la intrare, ori în situatia prezentarii unui jeton invalidat sau deteriorat, se poate face numai în conditiile achitarii penalitatii aplicate pentru pierderea jetonului. Orice încercare de parasire a parcarii în alt mod decât cel specificat în aceste instructiuni constituie tentativa de fraudare si va fi semnalata politiei.

A.I.H.C.B. este exonerata de orice raspundere pentru:

-daunele provocate de nerespectarea semnificatiei indicatoarelor, a semafoarelor si a marcajelor rutiere de pe teritoriul AIHCB ori a indicatiilor agentilor de ordine.

- daunele provocate de miscarile barierelor, în situatia nepastrarii distantei dintre autovehicule, reglementata prin indicatoare rutiere;

- prelungirea duratei de utilizare a parcarilor publice datorate decalarii orelor de aterizare/decolare a aeronavelor;

- prelungirea timpului de asteptare la casele de plata ale parcarii, în perioadele de vârf de trafic;

- orice consecinta imediata sau ulterioara, directa sau indireta, a nerespetarii prezentului regulament sau a refuzului achitarii tarifelor de parcare ori a penalitatilor afisate.

Camerele TVCI instalate în parcari sunt destinate exclusiv supravegherii fluxurilor, înregistrarile video nefiind disponibile publicului.

Pe durata utilizarii parcarii, conducatorii auto au obligatia de a asigura autovehiculele si bunurile aflate în acestea, în tariful de parcare nefiind incluse cheltuieli pentru paza.

Eventualele observatii/reclamatii relative la modul de prestare a serviciilor de parcare se depun în cutiile de opinii instalate în holurile publice ale aerogarilor de pasageri.

www.infotravelromania.com
Site-uri in reteaua NICRO TRAVEL
www.nicrotravel.ro | www.bileteavion1.ro | www.bulgaria-albena.ro | www.grecia-paralia.ro | www.grecia-halkidiki.ro
www.infotravelromania.ro
NICRO TRAVEL